Obsah:

Je Ortho Home Defense dobrá pre mravce?
Je Ortho Home Defense dobrá pre mravce?

Video: Je Ortho Home Defense dobrá pre mravce?

Video: Je Ortho Home Defense dobrá pre mravce?
Video: Орто 0220910 Домашняя защита от насекомых-убийц для помещений и периметра2 с удобной палочкой дополнительного размера, 1,1 галлона 2024, Marec
Anonim

Ortho domáca obrana je navrhnutý tak, aby vydržal a kontroloval hmyz podobný mravce , plotice a pavúky až na 12 mesiacov. Tento nešpinivý vzorec je možné použiť na akékoľvek neporézne povrchy a vytvára vynikajúcu bariéru v boji proti otravnému hmyzu. Je bez zápachu, rýchlo pôsobiaci a pri kontakte zabíja hmyz.

Podobne sa pýta, či Ortho Home Defense funguje na mravcoch?

Použite Ortho ® Domáca obrana ® Hubič hmyzu na trávnik a krajinu, ktorý vás zbaví viditeľných hniezd mravcov vo vašom dvore. Vnútri na neporéznych povrchoch to bude pokračovať zabíjať mravce až na 12 mesiacov.

Tiež viete, je Ortho Home Defense toxický pre ľudí? Neurotoxicita pre ľudí Požitie je toxický , aj keď len mierne. Komerčne dostupný bifenthrin ( Ortho domáca obrana Max, napríklad), však môže vyvolať toxický účinky v týchto koncentráciách, pretože pridané chemikálie, ktoré zlepšujú udržateľnosť, buď zosilňujú bifenthrín, alebo sú toxický na vlastnú päsť.

Podobne sa pýta, či Ortho Home Defense zabíja čierne mravce?

Ortho ® Domáca obrana ® Hubič hmyzu pre vnútorné i vonkajšie použitie2 s Comfort Wand® tiež zabiť akýkoľvek tesárske mravce už vo vašom dom ktoré s tým prídu do styku. Na ťažko dostupné miesta, ako sú praskliny a škáry, naneste Ortho ® Domáca obrana ® Hubič hmyzu na praskliny a trhliny.

Aký je dobrý sprej pre mravce?

Najlepších 5 najlepších sprejov na mravce

  • Insekticíd Talstar Pro (náš najlepší výber)
  • EcoSMART Organic? Mravec? Postrek.
  • Raid Ant Spray.
  • TERRO? ? Aerosólový sprej zabíjajúci mravce.
  • Organická ochrana proti škodcom Eco Defense.

Odporúča: