Ako sa používa http mydlo?
Ako sa používa http mydlo?

Video: Ako sa používa http mydlo?

Video: Ako sa používa http mydlo?
Video: Как правильно работать с силиконом? Делаем аккуратный шов! Распространенные ошибки! 2024, Marec
Anonim

MYDLO je protokol, ktorý je použité na výmenu údajov medzi aplikáciami, ktoré sú postavené na rôznych programovacích jazykoch. MYDLO je postavený na špecifikácii XML a pracuje s príponou HTTP protokol. Vďaka tomu je ideálny pre použitie vo webových aplikáciách. The MYDLO stavebné bloky pozostávajú z a MYDLO Správa.

Okrem toho, čo je to HTTP SOAP?

MYDLO (Simple Object Access Protocol) je protokol správ, ktorý umožňuje komunikovať distribuovaným prvkom aplikácie. MYDLO je možné prenášať cez rôzne protokoly nižšej úrovne, vrátane webového protokolu Hypertext Transfer Protocol ( HTTP ).

Niekto si môže položiť otázku, prečo používame mydlo? Ak my chcem byť zdravý, my treba si vybrať mydlo kedykoľvek my umyť si ruky. Mydlo odstraňuje a odbúrava špinu a špinu, ktoré používať vody samotnej nie, voda ju potom opláchne. The používať z mydlo tiež poskytuje zdravšie prostredie pre ostatných, napríklad po použitím umývadlo alebo pred prípravou jedla.

Okrem toho používa mydlo Get alebo Post?

Teoreticky je to možné použite GET pretože POST a ZÍSKAJTE sú metódy transportného protokolu HTTP a MYDLO je možné použiť cez HTTP. Ale ako vieš, ZÍSKAJTE zahŕňa požiadavku do reťazca dotazu.

Aký port používa protokol SOAP?

SOAP (komunikácia protokol ) pre komunikáciu medzi aplikácií . Použitie HTTP ( port 80 ) alebo SMTP (port 25 alebo 2525), na vyjednávanie a prenos správ.

Odporúča: