Aká je úplná forma DFMD?
Aká je úplná forma DFMD?

Video: Aká je úplná forma DFMD?

Video: Aká je úplná forma DFMD?
Video: See how does these Metal Detectors Detect? 2024, Marec
Anonim

Detektory kovov na zárubni ( DFMD )

Len tak, čo je DFMD?

Detektor kovov na zárubni ( DFMD ), ako naznačuje názov, je detektor kovov namontovaný vo dverách na detekciu kovu, ktorý môže byť skrytý na tele osoby prechádzajúcej týmito dverami. Toto je tiež známe ako detektor kovov „na prechádzku“.

Tiež ako fungujú detektory kovov v zárubni? Detektor kovov na zárubni pozostáva z elektronických obvodov, ktoré produkujú elektronické signály, ktoré prechádzajú cievkou a vytvárajú elektronické magnetické pole. Keď podozrivé kov predmet s tým príde do styku dvere , slučky elektrického prúdu bude byť vyvolaný v kov a bzučiak.

Za druhé, čo je to HHMD a na čo sa používa?

Mince boli najčastejšie prehĺtané. The HHMD mohol detekovať a lokalizovať všetky mince, ale iba 47% ostatných MFB. A HHMD je účinný nástroj na preverovanie polohy podozrivých požitých mincí. Táto metóda je jednoduchá, lacná a bez žiarenia. Veľmi malé MFB nemožno spoľahlivo zistiť.

Ako funguje DFMD?

Prechádzkové detektory kovov spravidla používajú technológiu impulzovej indukcie (PI). Systémy PI vysielajú silné krátke impulzy (impulzy) prúdu cez cievku drôtu. Každý impulz generuje krátke magnetické pole. Keď kus kovu prejde magnetickým poľom, vytvorí sa odrazené magnetické pole.

Odporúča: